× Start Tuin Vijver Contact

Tuinonderhoud

Onderhoud

Web Design

Uw tuin heeft gedurende het hele jaar behoefte aan goed onderhoud, zodat uw tuin, terras, balkon, haag en bomen (van januari tot en met december) in een uitstekende conditie blijven. Vakkundig tuinonderhoud vraagt specifieke kennis die ik u kan leveren, mede door gebruik te maken van professionele apparatuur.

Voorjaar-, najaarsbeurt en vakantieonderhoud

Web Design

Naast het reguliere onderhoud heeft uw tuin speciale aandacht nodig, ten behoeve van het winterklaar maken en de verzorging in het voorjaar. Ik kan zowel voor- als najaarsbeurten voor u uitvoeren, zodat u altijd verzekerd bent van een tuin waar u het hele jaar van kunt genieten. Een verzorgde tuin bij terugkomst van uw vakantie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Particulier en zakelijk tuinonderhoud

Web Design

Tuin en Vijverspecialist Schellekens werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven, scholen en verenigingen van eigenaren. U kunt hierbij o.a. denken aan onderhoud van gezamenlijke tuinen of terreinen rondom bedrijven.

Incidenteel en periodiek onderhoud

Web Design

Ik kan zowel afspraken met u maken op basis van een uurtarief, als op basis van een onderhoudscontract voor kortere of langere tijd. Op deze wijze weet u precies waar u aan toe bent.